Pakettiauton vuokraus

Pakettiautot

Valikoimaamme kuuluu monenlaisia hyötyajoneuvoja eri tarpeisiin kuten pakettiautoja,  minibusseja sekä kuorma-auto. Oletko muuttamassa, tai lähdössä isommalla porukalla reissuun? Pakettiautojen ja minibussien vuokraus on helppoa ja niiden  kuljettimiseen riittää B-kortti. Kuorma-auton kuljettamiseen tulee olla C-kortti. Pakettiautoja on kokoluokassa 3-20 m3 ja niiden vuokrausaika voi olla tunnista vuoteen. Pidempiaikaisessa vuokrauksessa autoa voidaan varustaa lisävarusteilla, esim. hyllyt, matot, valot.  

Minibussit

Kun sinulla on tarve kuljettaa isompi määrä ihmisiä, on minibussi oiva ratkaisu. Minibussimme ovat kokoluokaltaan 1 + 8 henkilölle sopivia, joten ne sopivat hyvin esim. porukan lomamatkalle tai ryhmän liikematkalle. Minibussia kuljettavan kuskin on oltava vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla B-ajokortti.

Minileasing

Minileasing tarkoittaa yli 30 päivän autovuokrausta. Tässä palvelumallissa sopimus on voimassa haluamasi ajan, kuitenkin vähintään 30 päivää. Palvelusta käytetään myös nimeä kausiauto. Sinun ei tarvitse huolehtia auton huoltokuluista. Jos autolle tarvitaan huoltoa sopimuskauden aikana, saat veloituksetta käyttöösi sijaisauton. Palveluhinta sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen, renkaat, huollot ja katsastukset. Mikäli autolle tulee ongelma matkasi aikana, saat ympäri vuorokauden tiepalvelua. 

Miksi valita meidät?

  • Paikallinen ja luotettava autovuokraamo Oulussa
  • Laadukkaat ja hyvin huolletut vuokra-autot
  • Joustavat vuokrausvaihtoehdot ja kilpailukykyiset hinnat
  • Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu

Resen vuokraehdot löydät täältä.

Vuokraa auto tästä